Et mellemrum

Livet kan pludselig ramme hårdt og slå os omkuld. Vi kan som mennesker miste én, vi holdt eller stadigvæk holder meget af. Vi selv eller én af vore nærmeste kan blive ramt af sygdom. Vi kan rammes af ledighed, stress eller en fyring. Eller vore livsomstændigheder kan på anden vis ændre sig brat. Andre gange oplever vi, at vi endnu engang befinder os i en uønsket situation. Måske er det et velkendt mønster. Måske er det en situation vi er havnet i mange gange før. Problemet er bare, at vi ikke nødvendigvis ved, hvordan vi endnu engang havnede der. Og slet ikke, hvordan vi kommer ud af situationen igen, bryder mønstret og opnår det, vi i virkeligheden ønsker. I sådanne tilfælde kan vi have brug for at stoppe op. Vi kan have behov for et mellemrum imellem livets mange andre rum. Et mellemrum i livet, hvor vi kan få lov til at forholde os til os selv og vores situation.

At gå til psykolog er sådan et mellemrum. Og det er sådan et rum, jeg gerne vil tilbyde dig.

et mellemrum, møder jeg dig i det, som du har brug for hjælp til. Jeg tilbyder dig et trygt rum, hvor du kan stoppe op og sætte ord på din situation eller bearbejde det, som er svært. Her er en mulighed for at opleve at blive lyttet til, blive inspireret, få et nyt eller uddybet perspektiv eller få en større forståelse for dig selv. Du får støtte til at finde en ny vej fremad. Eller måske finde motivation eller mod til afprøve andre måder at være i verden på.

Et mellemrum er også andre ting, – noget man kan blive bedre til at give sig selv i hverdagen. På min blog, kan du læse mere om at skabe flere små eller større mellemrum i hverdagen og få inspiration til, hvad et mellemrum kan være.